Изпълнителният директор на Добрин Гьонов изказа своето мнение след равенството

...
Изпълнителният директор на Добрин Гьонов изказа своето мнение след равенството
Коментари Харесай

Гьонов: Реално е да бъдем в топ 3 отборите на България

Изпълнителният шеф на Добрин Гьонов изрече своето мнение след равенството на “червените” с. Двата отбора приключиха при резултат 1:1, а Гьонов съобщи, че е удовлетворен от първата част на сезона на своя тим.

“Стана прекрасен мач сред два от водещите тимове. Доволен съм от срещата. Както те, по този начин и ние можехме да победим. Има една мъка, само че равният резултат е действителен. Шанс не ни доближи, получихме гол в първите минута на срещата, само че си личеше една отмалялост в част от футболистите.

Равносметката ми е много позитивна след първата част на сезона. Тръгнахме по-колебливо, тимът имаше действително 2 седмици подготовка преди старта на шампионата. Много от футболистите се причислиха след първия кръг. Изпуснахме много точки, които бяха значими. Убеден съм, че ще се концентрираме и ще създадем втората част от шампионата по-добра от първата.

На този стадий остават още 3 мача до края на годината, само че ние имаме задоволително футболисти. Дано всички се оправят, тъй като през днешния ден бяхме с група от 15 индивида, което не е доста окей.

Мисля, че е действително да бъдем в топ 3 на България. Очаквам здрав мач против и се надявам да победим”, съобщи Гьонов.

efbet Лига 13 кръг, неделя 22 ноември  Локомотив (Пловдив) 1:1краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР