Изпълнителният директор на Държавния фонд “Земеделие” Живко Живков отрече да

...
Изпълнителният директор на Държавния фонд “Земеделие” Живко Живков отрече да
Коментари Харесай

Ексклузивно! Проговори държавният служител, който бе заловен да шофира надрусан с кокаин: Аз бях на почивка…

Изпълнителният шеф на Държавния фонд “Земеделие” Живко Живков отхвърли да е бил заловен от полицията да шофира след приложимост на опиати. Живков назова появилата се в някои уеб сайтове информация “фалшива новина” и сподели, че до края на деня ще реши дали да търси правата си в съда.

Живко Живков е безапелационен, че информацията, че е задържан в София, няма нищо общо с истината.

“По времето, в което се оказа, че предходната седмица съм задържан и колата ми е прибрана в полицията, аз бях в постоянен годишен отпуск на Българското Черноморие със фамилията ми, може да се ревизира хотелът, резервацията и фотоси къде съм бил. Това е медийна офанзива, зад която стоят нечии накърнени от работата на Фонд “Земеделие” интереси”, безапелационен е шефът на фонда.

“Може да е някой чиновник, който е обиден, може да е някой бенефициент – персонални ползи, заболели упоритости, засегнати финансови взаимоотношения сред Фонд “Земеделие” и неточен бенефициент”, съобщи Живков.

Той отхвърля в миналото да е карал автомобил с немска регистрация, какъвто се показва в информацията, и твърди, че в никакъв случай през живота си не е употребявал опиати.

“Пожелавам на всички наркомани да имат моя метод на живот, всяка заран в шест часа съм във фитнеса и най-малко два пъти в седмицата играя футбол с другари. В  момента се съветвам с юрист и ще реша по какъв начин да си диря правата”, сподели още Живко Живков, представен от БНР.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР