Изпълнителният директор на Държавната консолидационна компания (ДКК) Смиляна Нитова обвини

...
Изпълнителният директор на Държавната консолидационна компания (ДКК) Смиляна Нитова обвини
Коментари Харесай

Шефката на ДКК обвини служебния министър на икономиката в политически натиск

Изпълнителният шеф на Държавната консолидационна компания (ДКК) Смиляна Нитова упрекна служебния министър на стопанската система Никола Стоянов, че упражнява политически напън и опит да дестабилизира компанията, заяви БНР.

По думите на Нитова на 8 август двама чиновници на министерството са поискали да се снабдят с документи от предприятието " Кинтекс ", без да уведомят авансово управлението.

" Като и аз не бях известена за случилото се, като принципал на това сдружение. Това става в края на работния ден. Действително там изпълнителните шефове са показали съответните документи, които са изисквани. Но поражда у мен въпроса: Защо по този начин незабавно, за какво по този начин бързо, за какво по този метод?
И запитвам ви това на вас на какво ви наподобява – на доставяне с документи от дъщерно сдружение или на деяние по Наказателно-процесуален кодекс по изземване на избрани материали.
По този метод и с тези дейности аз считам, че министърът основава погрешни показа у неговите интернационалните контрагенти и основава усещане в обществото, че става нещо неправилно. А това не е по този начин ", сподели Смиляна Нитова.

Тя сподели още, че не е съгласна с метода, по който е схванала за назначението на нови трима членове на съвета на шефовете на ДКК.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР