Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов коментира медийното разследване срещу

...
Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов коментира медийното разследване срещу
Коментари Харесай

От БФС обявиха за цинични твърденията, че не правят най-доброто за децата

Изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов разяснява медийното следствие против футболната си централа на публична конференция. Попов разяснява и трите точки, по които бе следствието на работата на БФС.

" Провеждаме конференцията в малко непредвидена обстановка. Преди нея получихме едно известие от Софийски областен съд. Дадено е единодушие да се извърши инспекция на документи, които не са разказани. В тази връзка сега горе, полицията и сътрудниците от футболния съюз, приготвят нужните документи. Една част от тях сме ги подготвили. Няма нищо ужасно или неприятно. Не е хубаво това, което сътрудниците претърпяват, тъй като в БФС работят млади и интелигенти хора. Всички тези събития, които се случват, не са хубави за тяхната душeвност ".

" Темата на конференцията е медийното следствие по отношение на активността на БФС. Три са главните тематики, които се разясниха. Първото е - прословутите контракти за футболните екипи. Ще се спра на всяка една от тези три тематики. По тази стратегия сключваме контракт с министерството. Получаваме брутната сума. Въз основа на този контракт организираме съответните процедури, избираме снабдители на екипи и топки, организираме и съответните шампионати. Това е една от най-хубавите действия, която прави БФС. Тази активност се отнася за всички съществуващи детски футболни клубове, които желаят да вземат участие в тази стратегия. Провеждат се шампионати сред тимовете, става един дребен футболен празник. Всички деца получават по един екип. Един тим получава 18 екипа + два вратарски. Бихме желали да облечем 100% от децата в тези възрасти ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР