Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан открои кое е

...
Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан открои кое е
Коментари Харесай

Кан посочи големия проблем пред Байерн

Изпълнителният шеф на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан открои кое е новото огромно предизвикателство пред клуба от известно време насам.

“Това са заплатите на футболистите - съобщи някогашният вратар пред “Велт ам Зонтаг ”. - Възнагражденията се усилиха доста през последните години и най-вероятно няма да намалеят. Всички имат проблем с това. Заради пандемията изгубихме към 150-200 млн. евро ”.

Германският гранд е един от дребното останали финансово постоянни тимове, който не разчита на богат притежател като Пари Сен Жермен или Манчестър Сити. В същото време баварците са безкомпромисни на локална сцена с 10 следващи трофеи.

“За мен спортните триумфи са най-важното нещо, само че те би трябвало да бъдат постигани без застрашаване на икономическото положение на клуба. За бъдеще ще е доста значимо да се преценя какви опасности ще може да поема клубът, с цел да не позволява увеличение на разликата с водещите тимове в Европа. ”
45  Байерн (Мюнхен) - Борусия (Дортмунд), Бундеслига
“Байерн не и няма да се трансформира в клуб, който единствено развива играчите за да ги продаде. Такъв отбор е заставен да се разделя със своите състезатели, само че ние не сме такива. Байерн към момента е голяма мощ. Има мнозина футболисти, които си умират да играят за нас ”, продължи Кан.

“Напълно съм уверен, че сме на верния път. Разбира се, че постоянно има някакви проблеми, само че това е част от нещата. Но когато чуя или прочета по какъв начин от някой различен клуб са споделили “Вече имаме късмет против Байерн ”, мога единствено да отговоря с “Ще приказваме отново в края на сезона ”, въодушевен е Оли Кан.

За следващ път той разяснява и желанието на Роберт Левандовски да напусне “Алиан Арена ”. “Няма какво да приказваме по тематиката, тъй като Роберт има контракт с нас до 2023 година и ще го извърши. Предложихме съответна оферта пред сътрудника му, другояче нямаше да го твърдим ”, приключи Кан.
 Чави удостовери за четирима напускащи и за договаряния с Левандовски Чави удостовери за четирима напускащи и за договаряния с Левандовски

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР