Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен - Карл-Хайнц Румениге се закани

...
Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен - Карл-Хайнц Румениге се закани
Коментари Харесай

Румениге със серизони закани към феновете на тима след големия скандал

Изпълнителният шеф на Байерн Мюнхен - Карл-Хайнц Румениге се закани да отговори уместно на последователите, които за малко можеха да провалят мача против Хофенхайм (6:0) от 24-ия кръг на Бундеслигата. По време на срещата агитката на „ баварците “ издигна транспаранти с обиди по адрес на президента на домакините Дитмар Хоп, което докара до спирането на два пъти на дуела. В края футболистите въпреки всичко се върнаха на терена, само че единствено с цел да дочакат приключването на 90-те минути.

“Срамувам се и в това време желая да поднеса извиненията си на господин Хоп. Нищо не ни оправдава. Видяхме най-грозното лице на Байерн, а и всичко това се излъчваше онлайн. Ще реагираме остро и на виновниците сигурно ще им бъде потърсена сметка “, съобщи Румениге.

„ Позволихме им прекалено много. Дошло е време да преосмислим нещата. Трябва да сторим всичко належащо, с цел да се оправим с този проблем. Тези хора няма място на стадионите. Ще вземем сурови мерки”, сподели още шефът на Байерн пред „ Sky “.

Босът на Хофенхайм е ненавиждан от ултрасите в Германия, а неотдавна поради обиди към него Германският футболен съюз наложи тежки наказания и на последователи на Борусия Дортмунд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР