Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге се закани да

...
Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге се закани да
Коментари Харесай

Румениге заплаши феновете на Байерн със сурови мерки

Изпълнителният шеф на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге се закани да отговори уместно на тези последователи, които за малко да провалят мача против Хофенхайм (6:0) от 24-ия кръг на Бундеслигата. Както е известно, агитката на първенците издигна транспаранти с обиди по адрес на президента на домакините Дитмар Хоп, което докара до спирането на два пъти на дуела. В края състезателите въпреки всичко се върнаха на терена, само че единствено с цел да дочакат приключването на 90-те минути.
 Невиждан скандал във футбола: тимове стопираха да играят поради обидни плакати (видео)
“Срамувам се и в това време желая да поднеса извиненията си на господин Хоп. Нищо не ни оправдава. Тези хора няма място на стадионите. Ще вземе сурови мерки”, разгласи босът на баварците пред Sky след случилото се на “Вирсол Райн Некар Арена” в Зинсхайм.

Шефът на Хофе е ненавиждан от ултрасите в Германия, а неотдавна поради обиди към него Германският футболен съюз наложи тежки наказания на последователи на Борусия (Дортмунд).

The last minutes of the game were “played” by both teams in a way of repudiate such fan’s behavior, with Karl-Heinz Rummenigge and Dietmar Hopp on the pitch, side-by-side, clapping such honorable attitude. #Respect pic.twitter.com/ADELiRkPuU pic.twitter.com/z1qGBjaUbx
— D.GAMBA (@19DLG) February 29, 2020
Румениге се вбеси и откакто ентусиастите на Байерн не му обърнаха внимание, когато той ги прикани да скрият проблематичните плакати. Бундеслига 24 кръг, събота 29 февруари  Хофенхайм 0:6краен резулат  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР