Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге намекна, че Ренато

...
Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге намекна, че Ренато
Коментари Харесай

Румениге смени плочата относно Санчес и Боатенг

Изпълнителният шеф на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге загатна, че Ренато Санчес и Жером Боатенг може да изоставен клуба до края на трансферния прозорец. През последните няколко месеца дуото изрази своето неодобрение, че не получава задоволително игрови минути и това може да докара до трансфер.

Наскоро Санчес бе санкциониран с 10 хиляди евро от Байерн поради общественото си неодобрение от статута си в състава. Той разяснява след равенството с Херта (2:2), че да влиза от скамейката за няколко минути не му е задоволително.

„ Разбирам го, че желае да играе. Ренато пристигна при нас преди три години като най-хубавия млад футболист и европейски първенец, а в този момент към този момент не е в националния тим. Той желае да се завърне в него, само че по тази причина би трябвало да играе постоянно. Това няма да е елементарно при нас, изключително откакто взехме Коутиньо. Трябва да намерим решение, което да удовлетворява Санчес, Байерн и треньора. Ще приказваме с него и сътрудника му и ще решим ", съобщи Румениге.

С идването на Филипе Коутиньо възможностите пред Ренато Санчес вероятно още повече ще намалеят, а съгласно Румениге това чака и Жером Боатенг. Най-скъпата покупка на Байерн Лукас Ернандес от Атлетико Мадрид е здрав и 30-годишният някогашен немски национал едва ли ще е първи избор за сътрудник на Никлас Зюле в центъра на защитата. „ На Боатенг няма да му е елементарно да получава игрово време. Ако желае да напусне клуба, би трябвало да ни каже ", добави шефът на баварците. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР