Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге коментира със задоволство

...
Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге коментира със задоволство
Коментари Харесай

Румениге благодари на политиците

Изпълнителният шеф на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге разяснява със удовлетворение новината за подновяването на сезона в Бундеслигата. По-рано през днешния ден канцлерът Ангела Маркел разгласи разхлабване на ограниченията против COVID-19. Предстои Германската футболна лига да избере дата за рестарта на шампионата. Вариантите са 15-и май и 22-и май.

" Искам да благодаря на нашите политици за това, че с днешното решение дадоха опция сезонът в Бундеслигата да бъде завършен. Вече чакаме с неспокойствие мачовете да стартират. В най-хубавия случай това ще стане в средата на този месец. Радващо е, че всичко ще може да се реши на терена, а не отвън него ", съобщи Румениге.  Официално: Германия даде " зелена светлина " за Бундеслигата
Той удостовери, че футболистите на Байерн ще бъдат настанени в хотел в Мюнхен и ще проведат едноседмичен лагер преди сезонът да бъде възобновен.

След изиграните досега 25 кръга баварците са отпред в класирането с задатък от 4 точки пред втория Борусия (Дортмунд). Отборът на Ханзи Флик продължава напред и в Шампионската лига, както и в шампионата за Купата на Германия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР