Изпълнителният директор на Байер (Леверкузен) - Фернандо Каро, отхвърли спекулациите,

...
Изпълнителният директор на Байер (Леверкузен) - Фернандо Каро, отхвърли спекулациите,
Коментари Харесай

Няма клауза Реал Мадрид в договора на Алонсо

Изпълнителният шеф на Байер (Леверкузен) - Фернандо Каро, отхвърли спекулациите, че в договора на Шаби Алонсо има уговорка, която му разрешава във всеки един миг да поеме Ливърпул или Реал Мадрид.

Испанецът, който е някогашен състезател на двата отбора, само че също по този начин е играл и за Байерн Мюнхен и Реал Сосиедад, е спряган за правоприемник на Юрген Клоп или Карло Анчелоти, когато двамата се отдръпват от сегашните си позиции.

Алонсо започва пък треньорската си кариера за дубъла на Реал Сосиедад, а през октомври 2022-а парафира контракт с Байер Леверкузен и с помощта на него " аспирините " се върнаха към положителния футбол. До този миг през сезона някогашният отбор на Димитър Бербатов има 31 точки от 33 вероятни в Бундеслигата и е на две пред първенеца Байерн Мюнхен.

" Имаме извънредно добра връзка с Шаби и той знае, че ние сме сериозен тим. В последна сметка не караме никой да седи при нас на мощ. Искаме той да е удовлетворен и задачата ни в този момент е той да остане при нас и да продължава с положителните игри. Няма нищо написано на хартия, само че от време на време споразуменията, които са в контракт, не са от толкоз основно значение за решенията. Надявам се да създадем нужното, с цел да бъде той благополучен и остане в Леверкузен. Няма такава уговорка, която може да напусне, в случай че Реал или Ливърпул го пожелаят ", разгласи Каро.
 Обрат: Реал (Мадрид) предлага нов контракт на Анчелоти
Обрат: Реал (Мадрид) предлага нов контракт на Анчелоти

Италианецът е спряган за селекционер на Бразилия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР