Изпълнителният директор на Барселона Оскар Грау призна, че все още

...
Изпълнителният директор на Барселона Оскар Грау призна, че все още
Коментари Харесай

В Барса не знаят дали ще се пробват отново за Неймар

Изпълнителният шеф на Барселона Оскар Грау призна, че към момента не е сигурен дали клубът ще се опита да притегли Неймар през идващото лято, откакто през миналия трансферен прозорец се провали в своите опити да си го върне от Пари Сен Жермен.

“Неймар беше предпочитание на треньорския щаб и клубът направи всичко належащо, с цел да го притегли, въпреки и по финансово резистентен метод. Отправихме две предложения към ПСЖ - едната беше с включени играчи, а другата - без. Те обаче ги отхвърлиха. Не знам дали и идващото лято той ще бъде наша цел. Планирането за идващия сезон ще бъде направено в бъдеще. Щяхме да сме радостни да си върнем Неймар, само че изискванията постоянно трябваше да бъдат рационални. Ако някои параметри бяха контрактувани, щеше да е допустимо, само че от ПСЖ не желаеха да го продадат”, съобщи Грау по време на презентацията на клубния бюджет.
Ernesto Valverde specifically requested Neymar this summer, but Barcelona CEO Oscar Grau said PSG rejected all their offers. https://t.co/2sDjeHu3sb
— Football News (@footballne24) 19 септември 2019 година Той също по този начин изрече догатката си за какво Матайс де Лихт е предпочел офертата на Ювентус пред тази на Барселона. “Направихме му предложение, само че той избра да отиде в Юве, където данъчното облагане му разрешава да взема по-голяма чиста заплата”, добави каталунският началник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР