Изпълнителният директор на Audi Рупърт Щадлер Още по темата Шведската

...
Изпълнителният директор на Audi Рупърт Щадлер Още по темата Шведската
Коментари Харесай

Audi намалява разходите си с 10 млрд. евро до 2022 г.

Изпълнителният шеф на Audi Рупърт Щадлер

Още по тематиката
Шведската компания се надява по този метод да понижи разноските за произвеждане

Компанията ще конфигурира софтуерни ъпдейти в моторите на съвсем всички коли, които е продала от 2009 година

Петролната промишленост е застрашена от все по-бързото нахлуване на електрическите коли

Германският производител на коли Audi ще опита да понижи разноските си с 10 милиарда евро до 2022 година, написа Reuters. Агенцията се базира на вътрешни източници от компанията. Според проектите съкращението на разноските е ориентирано към прекосяването на компанията към производството на електрически коли.

Поглед към електроавтомобилите

Audi, която е главен мотор на облагата в групата на Volkswagen, възнамерява да добави пет нови напълно електрически модела към каталога си през идващите години, в това число и SUV електрически автомобил, който ще стартира да се създава от 2018 година

Новината за Audi е следващата такава към обичаен производител на коли, който ще се опита да реформира бизнеса си, с цел да влезе по-бързо в темп с измененията в промишлеността. Само преди няколко седмици от Volvo оповестиха, че минават съвсем напълно към електрически и хибридни коли от 2019 година, а по-рано през месеца Tesla стартира да доставя първите коли Model 3.

Няколко държавни управления също се оповестиха за ускорение на процеса на нахлуване на електрическите коли, като Франция и Англия обявиха, че след 2040 година няма да позволяват продажбата на неелектрически коли в страните си. Въпреки че тези проекти могат елементарно да бъдат изменени в идващите две десетилетия, посоката за всички производители на коли наподобява твърдо заложена.

Задържане на маржа
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР