Изпълнителният директор на Apple Тим Кук заяви във вторник, че

...
Изпълнителният директор на Apple Тим Кук заяви във вторник, че
Коментари Харесай

Тим Кук: Тръмп трябва да понесе отговорност за бунтовете

Изпълнителният шеф на Apple Тим Кук съобщи във вторник, че никой, който е забъркан в протестите в Капитолия, не би трябвало да бъде над закона . " Мисля, че никой не е над закона. Искам да кажа, че това е велико нещо в нашата страна, ние сме страна с господство на закона . Мисля, че всеки, който е взел участие, би трябвало да носи отговорност ".

В изявление за СиБиЕс Кук разяснява, че не са нещо, от което страната просто би трябвало да пренебрегне , в последна сметка " би трябвало да продължим напред ".

Миналата седмица , известно измежду хора, блокирани от Twitter и от App Store поради " закани за принуждение и противозаконна активност ". Комапнията откри, че приложението се употребява за разпространение на апели за принуждение след протестите в Капитолия .

Кук поддържаше релативно близки, само че уравновесени връзки с Тръмп по време на президентството му. Докато Кук подлага на критика основни политики на Тръмп като решението му да приключи DACA , програмата от епохата на Обама, която пази някои имигранти от депортация и провежда набиране на средства за Хилари Клинтън през 2016 година, той съумя да завоюва поддръжката на Тръмп повече в сравнение с доста други Big Tech компании .

Междувременно българският евродепутат Ангел .
 Тръмп: Новият импийчмънт е безспорна безсмислица и заплаха за Съединени американски щати
Тръмп: Новият импийчмънт е безспорна безсмислица и заплаха за Съединени американски щати

Тръмп направи коментара преди да потегли от Белия дом за Тексас
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР