Изпълнителният директор на Американската търговска камара в България Петър Иванов,

...
Изпълнителният директор на Американската търговска камара в България Петър Иванов,
Коментари Харесай

Шефът на Американската търговска камара вижда химия между Тръмп и Борисов

Изпълнителният шеф на Американската комерсиална камара в България Петър Иванов, разяснява пред БТВ, че срещата сред българския министър председател Бойко Борисов и американския президент Доналд Тръмп е у никална със своята дълготрайност и наличие .

Според него, " явно се е получила добра химия , по настроението на премира се виждаше, че нещата са минали добре и е имало прям диалог ". Иванов е единствен представител на българския бизнес в делегацията.
 Какво договориха Тръмп и Борисов?
Какво договориха Тръмп и Борисов?

Двете страни оповестиха ограничения, ориентирани към усилване на стратегическото партньорство

По думите му не е планувано да се влиза в овалния кабинет , а на срещата даже участвали вицепремиерът Майк Пенс и държавният секретар Майк Помпео .

Иванов изясни, че над 60 пъти е бил в Съединени американски щати. само че имал проблем с кацането на летище " Андрюс " с българската делегация, тъй като няма дипломатическа виза. Успява да реши този проблем и да се приземи на частното летище, построено за посрещане на държавни водачи .

" Има гвардейци, които се занимават единствено с това, поставя се аленият килим . Имаше ужасно мощен вятър, колкото да кацнахме . Такава е церемонията, " Сикрет сървиз " съпровожда цялата делегация ", изяснява Иванов.

Той разяснява, че 15 американски корпорации са декларирали интерес да влагат у нас , само че след срещата на премиера с представители на Американската комерсиална камара, станало ясно, че у нас има проблем с висшето обучение и фрагментите .
 Ретроградният Меркурий бе благоразположен към Борисов в Съединени американски щати
Ретроградният Меркурий бе благоразположен към Борисов в Съединени американски щати

Бойко Борисов печели персонално от визитата си във Вашингтон: той показва, че може да се разбере с американците, без да се скара с руснаците. А в случай че го накарат да избере сред Съединени американски щати и Русия, ще се спре на Германия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР