Изпълнителният директор на американската фармацевтична компания Pfzer Алберт Бурла призова

...
Изпълнителният директор на американската фармацевтична компания Pfzer Алберт Бурла призова
Коментари Харесай

Шефът на Pfizer призова правителствата да не бързат с отварянето на икономиките си

Изпълнителният шеф на американската фармацевтична компания Pfzer Алберт Бурла прикани държавните управления по света да не отварят преждевременно стопанските системи си, поддавайки се на оптимизма, подбуден от разработваните ваксини против COVID-19, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Предвид натиска за отваряне на стопанската система, държавните управления не трябва да вършат тази неточност да разхлабват незабавно рестриктивните мерки, сподели Бурла на онлайн събитие, състояло се в родната му Гърция.

" Ваксината е едно средство за управление на тази болест. Времето, когато ще се върнем към естественото, не е надалеч, само че то несъмнено не е в този момент ", означи той.

Бурла направи това изявление, откакто Англия през днешния ден стана първата страна, одобрила имунизацията, която създадоха Pfizer и немската биотехнологична компания BioNTech.

Петдесет и девет годишният Бурла счита, че началните стадии в националните стратегии за имунизация евентуално ще окажат доста влияние, защото ще бъдат ориентирани към уязвими групи като възрастните хора и здравните служащи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР