Изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане Румяна Петкова назначи

...
Изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане Румяна Петкова назначи
Коментари Харесай

Агенцията за социално подпомагане с нов зам.-директор

Изпълнителният шеф на Агенцията за обществено подкрепяне Румяна Петкова назначи за заместник-изпълнителен шеф Мая Василева.

Досега Мая Василева беше шеф на отдел " Здравеопазване, обществени и юношески действия и спорт " в Община Ловеч, където работи от 2004 година насам на експертни и управителни длъжности.

Новият заместник-изпълнителен шеф на Агенцията за обществено подкрепяне има степен бакалавър от Медицински университет - Плевен, бакалавър " Социални действия " и магистър по обществена администрация с профил " Икономика и ръководство в обществения бранш " от Великотърновския университет " Св.св.Кирил и Методий ". Преминала е квалификационни курсове и специализации, свързани с възстановяване на потенциала и качеството на предоставяните на популацията обществени услуги.

От 2016 година Василева е заместник-председател на Постоянната комисия по труда и обществената политика към Националното съдружие на общините в Република България и член на Постоянната комисия по опазване на здравето. През последните две години взе участие в работни групи към Министерството на труда и обществената политика за правене на Закона за предприятията на обществената и солидарна стопанска система, Плана за осъществяване на Националната тактика за дълготрайна грижа и признатия през март тази година Закон за обществените услуги.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР