Изпълнителният директор на АЕЦ "Козлодуй" Иван Андреев се превърна в

...
Изпълнителният директор на АЕЦ "Козлодуй" Иван Андреев се превърна в
Коментари Харесай

Шефът на АЕЦ Козлодуй Иван Андреев събра кметове и депутати за рождения си ден

Изпълнителният шеф на АЕЦ "Козлодуй " Иван Андреев се трансформира в най-поздравявания човек през днешния ден по време на Деня на енергетика, който се организира в Ботев парк в крайдунавския град. Шефът на Атомната черпеше и за рождения си ден.
Силният вятър не попречи на настроението на енергетиците, които приветстваха Иван Андреев и за персоналния му празник, и поради Ден на енергетика.
По мотив ЧРД изпълнителния шеф Иван Андреев получи доста поздравления, дарове, цветя и приветствени адреси.
Сред гостите на тържеството на енергетиците бяха евродепутатът Владимир Уручев, народните представители Петя Аврамова, Красен Кръстев, Иван Генов /който е и ексшеф на централата/ и Слави Нецов. В празничния ден в Козлодуй бяха пристигнали, ръководител на съвета на шефовете на АЕЦ „ Козлодуй “ Жаклен Коен,, член на съвета на шефовете на АЕЦ „ Козлодуй Иван Йончев, два пъти изпълнителен шеф на централата Димитър Ангелов, някогашните шефове на АЕЦ Иван Гризанов, Иван Иванов, Кирил Николов, представителят на АЯР Лъчезар Костов, зам.-председателят на АЯР Алексей Алексиев, както и кметовете на Козлодуй и Враца Маринела Николова и Калин Каменов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР