Изпълнителният директор Финанси“ и иновационен лидер на KBC Груп в

...
Изпълнителният директор Финанси“ и иновационен лидер на KBC Груп в
Коментари Харесай

Кристоф Де Мил стана Финансов директор на годината

Изпълнителният шеф „ Финанси “ и иновационен водач на KBC Груп в България получи оценката в категория „ Трансформация на финансовата функционалност “ в състезанието CFO of the Year 2019
Кристоф Де Мил, изпълнителен шеф „ Финанси " и иновационен водач на KBC Груп в България, бе отличен в влиятелния конкурс “CFO of the Year 2019 “. Г-н Де Мил завоюва наградата в категория „ Трансформация на финансовата функционалност “ поради основната му роля в интеграцията на ОББ и СИБАНК, както и в цифровата промяна и развиването на иновационна политика на KBC Груп в България.

„ Днес трансформацията и цифровизацията са от първостепенно значение за устойчивостта на финансовия бранш. Но и самата финансова функционалност е в цялостна промяна. Използваме разнообразни технологии, умения и подходи спрямо преди 10 години. Горд съм, че съм част от компания, която разпространява тези нововъведения в границите на финансовата функционалност, и че нашите решения се правят оценка от сътрудниците от финансовата общественост. Ето за какво надълбоко правя оценка това самопризнание. Това е освен персонална премия, а отличие за целия екип на ОББ. “, показа Кристоф Де Мил.

Кристоф Де Мил е измежду дребното финансови мениджъри, които съвместяват тази си функционалност с иновационно водачество. Именно тази пресечна точка дава на KBC Груп в България преимуществото да основава положителни практики в областта на финансите, които се основават на цифрови бизнес модели.

Наградата бе връчена от госпожа Милка Начева, съучастник в Ernst & Young България. Шестото издание на състезанието за финансов шеф на годината цели да отличи сполучливи финансови водачи, да разпространява положителните практики и да насърчи професионалното развиване на експертите от финансовата общественост. През 2015 година Франк Янсен, предходник на господин Де Мил, бе отличен в категория „ Ликвидност и риск “ в границите на същия конкурс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР