Изпълнителни директори, ръководители на отдели, собственици на компании и представители

Изпълнителни директори, ръководители на отдели, собственици на компании и представители ...

Мениджъри и собственици на бизнеси – сред верните читатели на Investor.bg.


Изпълнителни директори, ръководители на отдели, собственици на компании и представители на висшия мениджмънт сa сред основната част от аудиторията на Investor.bg. Това показват данните от корпоративната страница на сайта в платформата LinkedIn.

Статистиките сочат, че 34,2% от читателите на Investor.bg са представители на висшия мениджмънт, 11% заемат висока директорска позиция, а 9,6% са на мениджърско ниво в корпоративната йерархия. 5 на сто от хората, които се информират за последните новини от финансовия и икономическия свят и следят качествените анализи на специализираната медия, притежават собствен бизнес, а други 4,5% са изпълнителни директори в големи компании.


В статистиката на LinkedIn се отчитат още демографски признаци на аудиторията, име на компанията, в която работят, вид индустрия, размер на фирмата според броя на служителите й, позиция, ниво в йерархията и характер на заеманата длъжност.  Данните за Investor.bg показват, че 10,7% от читателите на медията са част от екипа на компании в сферата на информационните технологии. След тях се нареждат работещите в институции за финансови услуги, телекомуникации, софтуерни производители и банково дело.


След като в началото на 2018 година Investor.bg отчете значителен ръст на посещенията, през юли сайтът отбеляза и 17%-ово увеличение на годишна база. Данните на LinkedIn са поредното доказателство за високото качество новини и задълбочени и експертни аналитични материали, които Investor.bg предоставя на читателите. Статистиките на професионалната платформа уверено показват, че медията изпълнява мисията си да бъде надежден източник на информация за бизнеса.
 

Източник: investor.bg