Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидатите си за кметове на

...
Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидатите си за кметове на
Коментари Харесай

ГЕРБ обяви кандидатите си за кметове на Русе, Пловдив и Хасково

Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди претендентите си за кметове на Русе, Пловдив и Хасково, осведомят от пресцентъра на партията.

Диана Иванова е номинирана за претендент за кмет на община Русе . В момента Иванова е шеф на Професионалната гимназия по облекло в града.

Тя е магистър по „ Автоматизация на производството “ от районно управление (на МВР) „ Ангел Кънчев “. През 2018 година е отличена с премията „ Директор на годината “ на Синдиката на българските учители.
Социологическо изследване: Мая Манолова изпреварва Йорданка Фандъкова в борбата за София Изследването демонстрира още, че Десислава Иванчева изпреварва претендента на Българска социалистическа партия
Членовете на ИК на ГЕРБ утвърдиха Здравко Димитров като претендент за кмет на Пловдив . В момента той е регионален шеф на Пловдив.

Завършил е локалния университет „ Паисий Хилендарски “ като бакалавър по „ Спортна стопанска система “. Има магистратури по „ Психология “, „ Публична администрация “ и „ Финансов мениджмънт “.
Вътрешна македонска революционна организация застава зад Славчо Атанасов за кмет на Пловдив От партията обявиха, че са потърсили опция в някогашния градоначалник Иван Тотев поради арогантното ръководство на ГЕРБ
За кмет на Хасково беше одобрена кандидатурата на Станислав Дечев . В момента той е регионален шеф на Хасково.

Дечев е магистър по " Автоматика и системотехника " от пловдивския филиал на Техническия университет в София. Работил е в Държавна фирма „ Земеделие” – Хасково, бил е и общински консултант в града.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР