Изпълнителната комисия на ГЕРБ реши да направи министъра на туризма

...
Изпълнителната комисия на ГЕРБ реши да направи министъра на туризма
Коментари Харесай

Ангелкова се развива партийно, стана координатор на ГЕРБ в София-област

Изпълнителната комисия на ГЕРБ реши да направи министъра на туризма Николина Ангелкова регионален координатор на партията в София-област. Така обаче се разбра, че министър председателят Бойко Борисов се е отказал от визията си да не се смесват постове и който е кмет или министър, да не бъде и регионален координатор.

Ангелкова заменя Галя Георгиева, която сега е и заместител регионален шеф на София-област.

Министърът на туризма ще работи с трима координатори - Борислав Борисов, общински началник на Костинброд и депутатите от ГЕРБ Мартин Тинчев и Валентин Милушев. Те ще дават отговор за другите общини в региона.

" Работата в екип постоянно дава резултати. Сигурна съм, че дружно ще продължим да развиваме София-област ", разяснява Ангелкова и добави, че стартира срещи във всички обитаеми места в региона.

С друго свое решение управлението на ГЕРБ утвърди за регионален координатор на партията в Плевен Мирослав Петров. В четвъртък той към този момент беше показан пред тамошните партийни структури. Досега регионален координатор на Плевен бе депутатът Владислав Николов. Тази рокада беше предстояща, тъй като още след евроизборите министър председателят се закани да " чисти до корен " организацията в Плевен, както и тази в Добрич. Засега обаче в Добрич промени няма.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР