Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в

...
Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в
Коментари Харесай

ИАНМСП подписа Меморандум за сътрудничество с Алиана за икономически и търговски съветници в Китай

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия в лицето на изпълнителния шеф доктор Бойко Таков подписа Меморандум за съдействие с Алиансът за стопански и търговски съветници в Китай, подписан от Лиу Яфей, заместник-председател на Алисанса.

Събитието се организира в границите на визитата на доктор Таков като началник на бизнес делегацията, съпътстваща заместител министър-председателят по икономическата и демографската политика Марияна Николова на 17-тото съвещание на българо-китайската Междуправителствена смесена комисия в гр. Пекин, Китайска национална република.

Документът бе подписан по време на бизнес конгрес, проведен от Алианса за стопански и търговски съветници в Китай, и планува замяна на бизнес контакти на бизнесмени от двете страни, осъществяване на изложения, панаири, семинари, конференции и други събития за запознаване на бизнес средите с стопанските системи и експортните благоприятни условия на двете страни.

Алиансът за стопански и търговски съветници в Китай (ECCAC) е платформа със мощно значение за световния, търговски и културен продан и съдействие на Китайската национална република.

Целта на основаването на ECCAC е ориентирана към поощряване и усилване на съдействието и връзката сред китайските управляващи и частния бранш и над 70-те посолства и организации – сътрудници на Алианса, в областта на бизнеса, технологиите, вложенията, образоването, културата, туризма и др.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР