Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в

...
Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в
Коментари Харесай

ИАНМСП подписа меморандуми за разбирателство с Агенцията за насърчаване на търговията и инвестициите на Корея

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия в лицето на изпълнителния шеф доктор Бойко Таков подписа меморандуми за съгласие с Асоциацията на вносителите на Корея (KOIMA) и Агенцията за поощряване на търговията и вложенията на Корея (KOTRA).

Документите бяха подписани в границите на Бизнес конгрес с двустранни срещи Корея – България, провел се в град Сеул, проведен по време на визитата на министър-председателя на Република България Бойко Борисов в Република Корея, съпроводен от министъра на стопанската система Емил Караниколов.

Сътрудничеството с Асоциацията на вносителите на Корея ще насърчи търговията и вложенията сред Република България и Република Корея. Двете организации взаимно ще поддържат непрекъснат и стеснен контакт, с цел да си оферират и дават една на друга благоприятни условия или сътрудници в посока поощряване на търговията и капиталово съдействие.

Документът с Агенцията за поощряване на търговията и вложенията на Корея ще подкрепи развиването на двустранното икономическо съдействие като дават благоприятни условия за разширение на бизнес контактите сред предприятията от Република България и Република Корея.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР