Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира

...
Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира
Коментари Харесай

Информационен ден „Наредба Н-18: Правни и практически проблеми на бизнеса“

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия провежда информативен ден „ Наредба Н-18: Правни и на практика проблеми на бизнеса “. Основната цел на проявата е да запознае участниците с правните и механически условия на Наредбата, както и да ги насочи какви дейности да подхващат, с цел да спазят данъчното законодателство. Очакваме ви от 10.00ч. на 25 юли 2019 година (четвъртък) в София Хотел Балкан (пл. „ Света Неделя “ 5), зала „ Роял “.

Програмата на събитието планува представянето на новите условия към касовите бележки, фискалните устройства и електронните магазини; софтуерни системи, с които работи бизнесът, наранени от Наредба Н-18, периоди за привеждане на софтуера и активността по отчитане на продажби в сходство с новите правила, пълномощия на Национална агенция за приходите при инспекция и наказания, както и идни промени в режима по Наредба Н-18 – оферти и резултати от работата на експертните работни групи. Целеви групи на проявата са притежатели на електронни магазини; компании, приемащи заплащания с банкова карта и в брой; компании, опериращи със профилиран програмен продукт за продажби, CRM, ERP и други системи.

Лектори на събитието са адв. Лена Бориславова, адвокатско сдружение „ Джингов, Гугински, Величков и Кючуков, господин Паско Пасков, шеф на „ Степ-Софт “ ООД, господин Росен Бъчваров, шеф на дирекция „ Комуникации и протокол “, Национална организация за приходите, представители на Министерство на финансите и Министерство на стопанската система. Информационният ден ще бъде открит от доктор Бойко Таков, изпълнителен шеф на ИАНМСП.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР