Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия е

...
Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия е
Коментари Харесай

ИАНМСП е официален партньор на интензивния курс по предприемачество ABLE Activator

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия е формален сътрудник на интензивния курс по предприемачество ABLE Activator.

Официалното разкриване на второто издание ABLE Activator се организира на 22-ри февруари, като събра на едно място 30-те участници в курса, представители на организации и компании, сътрудници на програмата, както и членове на Асоциацията на българските водачи и бизнесмени (ABLE).

Организаторите акцентират, че измежду отличаващите курса характерности са, че след завършването на ABLE Activator, участниците ще могат да се причислят към общността на ABLE и да продължат да развиват себе си и плановете си посредством мрежата от членове и запаси на организацията. Целта на образованието е освен да съчетае на практика умения за бизнес и водачество, само че и да даде достъп и контакти на участниците както с най-изявените представители на стартъп екосистемата в страната, по този начин и с водачи от новаторски корпорации и интернационално приети организации.

„ Радвам се, че ИАНМСП застава зад тази самодейност, тъй като насърчаването на предприемаческия дух изключително у младежите е от първостепенно значение за построяването на устойчива среда за развиването на бранша на нововъведенията. Поздравявам ABLE за концепцията и вдъхновението, с които работят по плана, и нямам самообладание да видя резултатите от участниците след 7 седмици “, съобщи изпълнителният шеф на ИАНМСП доктор Бойко Таков по отношение на присъединяване на Агенцията като сътрудник на ABLE Activator.

За ABLE Activator

Програмата ABLE Activator цели да развие предприемаческите и лидерските умения на 30 дейни младежи (студенти и експерти до 35-годишна възраст), като им даде директен достъп до запаси в предприемаческата екосистема и практическо познание за развиването на собствен бизнес.

Форматът на образованието е натоварен и основан напълно на метода на ученето посредством прекарване с доста на практика задания. Курсът ще протече в границите на 7 „ дълги уикенда ” (петък-неделя), като всеки от тях ще покрие следните 7 модула:

1.Изграждане на темперамент и лидерски потенциал
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР