Изпълнителката Йоана Драгнева най-накрая успя да сбъдне мечтата си да

...
Изпълнителката Йоана Драгнева най-накрая успя да сбъдне мечтата си да
Коментари Харесай

Певицата Йоана Драгнева се уреди на държавна работа

Изпълнителката Йоана Драгнева най-сетне съумя да сбъдне фантазията си да се уреди на държавна работа. От известно време тя работи в Изпълнителната организация за българите в чужбина, където дава отговор за Англия и намиращите се там нашенци. Така и не излиза наяве какво тъкмо прави Драгнева в организацията и по какъв начин е определена за поста, за който сигурно е имало в пъти по-подходящи претенденти.

 

Тя от години опитва шанса си под дърво и камък и в какво ли не, само че безрезултатно. През есента даже се яви като претендент за кмет на регион „ Оборище “, само че както сами се досещате, не бе определена и това не я обезкуражи и тя продължи да търси „ мекото на хляба “ на държавен пост. Ето, че въпреки всичко е съумяла.

 

Самата тя показа, че 2024 година я е зарадвала с ново професионално предизвикателство и дава обещание на почитателите си да ги осведоми за забавните начинания, ориентирани към българите зад граница.

 

Младата майка на АннМари и ЛилиАн, е приключила музикално учебно заведение, след което и Националната музикална академия, където е учила „ ударни принадлежности “ и „ поп и джаз пеене “. Магистър е по ударни принадлежности, т.е. барабанист.

През лятото ексвокалистката на „ Дийп зоун “ се похвали, че към този момент е лекар по обществена логика на психиката от Института за проучване на популацията и индивида – Българска академия на науките.

Така и не излиза наяве по какъв начин певицата е решила внезапно да става психоложка и тази й подготовка какво общо има с българите в чужбина.

 

Освен това тя изкара и няколко години като общински консултант в столицата, а и години наред бе на хранилка в Българска национална телевизия, където работи майка й. Певицата с неуверена кариера бе водеща на „ Българският топ 40 “, „ Очевидец “, „ Мело ТВ фикс идея “, „ Децата на България са супер “, „ Музика, музика “ и „ 10 000 крачки “. Не е изключено да изпускаме някое от предаванията й от дългата й тв кариера.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР