Изпълнителката влезе в ролята на внучката на баба Сашка –

...
Изпълнителката влезе в ролята на внучката на баба Сашка –
Коментари Харесай

Анелия очаровала екипа на „Скъпи наследници“

Изпълнителката влезе в ролята на внучката на баба Сашка – Елена


“За мен беше голямо наслаждение ”, показа звездата на “Пайнер ”

 19-1  19-1-1
Попфолк певицата Анелия публично дебютира като актриса на дребния екран в сериала на Би Ти Ви “Скъпи наследници ” през миналата седмица. В първото си присъединяване за сходен ефирен план тя влезе в ролята на внучката на баба Сашка – Елена, която внесе ужас измежду жителите на Бели Вит с непредвидената си аудиенция. Оказва се, че фолк звездата очаровала екипа на продукцията и са останали доста удовлетворени от свършената от нея работа.

“Анелия имаше предложение за различен сериал, който е ориентиран напълно към музиката, в който да вземат участие някой от известните реализатори у нас. Тъй като тя доста се възпламени по този план и в това време се появи предлагането за “Скъпи наследници ”, тя реши да се включи в сериала по Би Ти Ви, с цел да види дали ще се оправи с актьорската активност, която е доста характерна. Не всеки човек, може да влезе в роля и да извърши дадените му задания ”, обясниха пред “Труд ” близки до певицата.

По думите им целият екип на “Скъпи наследници ” бил удивен от работата на Анелия в сериала и всички останали доста удовлетворени от постигнатите резултати.

“За мен беше голямо наслаждение да работя с този екип от експерти и наложени имена в “Скъпи наследници ”. Очарована съм и от младите артисти, които вземат участие в сериала, както и от дисциплината, с която се прави работа в тази област. Впечатлена съм от целия механизъм, по който се работи по плана ”, разяснява пред “Труд ” присъединяване си в сериала фолк звездата Анелия. Изпълнителката на “Дай ми още ” показа още, че не е имала никакви искания откъм реплики и дадената й роля.

А на въпрос дали певицата ще продължи да се развива в тази област, от екипа й дават отговор: “Очакваме на идващ стадий да се случи другият сериал, по който се възпламени в началото. В момента той е единствено план, към момента се разисква кои ще бъдат другите звезди ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР