Изпълнителката със сръбски корени, която от малка живее и пее

...
Изпълнителката със сръбски корени, която от малка живее и пее
Коментари Харесай

Гръмнаха силиконовите бомби на чалга певица


Изпълнителката със сръбски корени, която от дребна живее и пее в България, не стопира да разгласява свои разголени фотоси. Фолкаджийката заголва гърди, дупе и застава в разнородни сластни пози. На един от фрагментите се вижда тревожното положение на гърдите й . " Изглежда като че ли шевът след слагането на импланта се е пръснал и притеснително във всеки един миг може да изтече ", разясняват с присвити очи разтревожени фенове на русокоската. Въпреки това не липсват и мъже, които харесват визията на изпълнителката, която не оставя огромна от част тялото си на въображението.

След хирургическа намеса за слагане на силиконови импланти има интервал, в който шефовете ясно си личат. Докато разрязаното място зарасне, отнеме известно време и тогава дамите избират да се крият. Не е ясно дали Марина Тошич неотдавна си е правила интервенция, или изпитва проблеми с имплантите си. Тревожната фотография е направена на един от първокласните плажове на тузарския курорт Сен Тропе. От известно време чалгарката е на обиколка из Монако, Швейцария и влиятелните курорти на Френската Ривиера. На всички фрагменти тя театралничи сама, като не е ясно кой я съпровожда на екзотичната отмора. Младата певица е уверена, че на този стадий от професионалната си реализация едно съществено обвързване единствено би й попречило. В момента цялата й сила е съсредоточена в основаването на музика и обогатяване на музикалния й репертоар.

" Аз съм едно сръбско момиче, което от дълго време имаше предпочитание да пее, още когато видях за първи път песните по телевизия " Планета ", и ми се сътвори една фантазия, която се веселя, че сбъднах. От 9-годишна бленувам да стана част от " Пайнер ", откровена е Тошич.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР