Изпълнителката не си е уредила сметките с дизайнерката Паолина Крушкина,

...
Изпълнителката не си е уредила сметките с дизайнерката Паолина Крушкина,
Коментари Харесай

Галена завлече родна дизайнерка с 10 бона

Изпълнителката не си е уредила сметките с дизайнерката Паолина Крушкина, която създаде прословутото колело с камъни " Сваровски ", чиито педали върти във въпросното видео.

" В началото на лятото в работилницата ми пристигна известният режисьор Павлин Иванов, по-известен като Башмоушън. Каза, че работи по нов план на Галена. Искали акцента в него да бъде инкрустиран със " Сваровски " велосипед. Башмоушън пристигна с едно остаряло колело и ми разпореди задачата да го обсипя цялото с камъчета. Даде ми период от 3 дни, с цел да го завърша - всичко на ръка, кормилото, спирачките, спиците. Това е пъклен доста труд, не спах три дни и нощи, непрекъснато работейки ", описа Крушкина пред столично издание. Когато обаче пристигнал моментът дизайнерката да получи парите си, от екипа на Галена прекратили всякаква връзка с нея. " Не ми подвигат даже телефона. Дори не ми пристигна мислено, че име от ранга на Галена може да ме измами и да ме завлече с пари, поради което не направихме контракт, а си стиснахме ръцете на доверие ", твърди Крушкина.

Според нея действителната последна цена на сходно колело е не повече от 10 хиляди лв., а не тиражираната към този момент сума от 100 хиляди.

" С екипа на Галена обаче взех решение да действам по различен метод: предложих им да ми платят само себестойността на консумативите, към 3000 лв., само че в подмяна на това певицата да споделя в обществените мрежи, че това велосипед украшение е мое дело. Режисьорът ми даде 1000 лв., които не ми стигнаха до средата. Извадих от моя джоб 2000 лв. за покупката на кристали " Сваровски ", разкрива още Паолина Крушкина. След като не получила пари за труда си, тя настояла Галена да й върне блестящото колело.

" Така или другояче, то е мое произведение и парите, вложени в него, също са мои. Галена обаче отхвърли да ми го върне и вместо това обикаля с колелото по участия, употребявайки го като атракция, и то безвъзмездна ", гневи се с право дизайнерката.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР