Изпълнителката на песните „Инат” и „Perfect love” сподели в социалните

...
Изпълнителката на песните „Инат” и „Perfect love” сподели в социалните
Коментари Харесай

Поли Генова най-сетне показа бащата на сина си

Изпълнителката на песните „ Инат” и „ Perfect love” показа в обществените мрежи фамилна фотосесия, а мотивът е рождения ден на обичания й. „ Изненада! Честит рожден ден, баща Джо! Благословени сме да те имаме в живота си. Благодарим ти, че си най-страхотния татко и се грижиш толкоз добре за нас!”, написа Поли към фрагментите, снимани от Красена Ангелова, и приключи пожеланието на холандски: „ Много те обичаме!”.

Събитието провокира прочувствени реакции и мнения. Всъщност, Поли за първи път демонстрира мъжа до себе си, а и сина си Даниел, тъй като до скоро качваше негови фотоси единствено в тил. Таткото пък певицата криеше повече от две години. Още преди да забременее, тя не издаваше даже името на обичания си. Може би от поверие, предполагаше се тогава, защото Джо не се изявява на сцена, а и е холандец. И въпреки всичко Поли дълго време единственото, което беше склонна да издаде е, че мъжът до нея е чужденец.


Съдбата ги среща не при някое от пътуванията на Поли зад граница, а в Благоевград. И самата тя надали е можела да допусна, че ще открие любовта с чужденец в живописния град. Поли гостувала на премиите на „ БГ Радио” през 2016 година „ Дойде да ме пита на британски дали може да се снима с мен. И аз по този начин го погледнах”, споделяла е Поли, като е допълвала, че не е очаквала в Благоевград да я заговорят на британски език. Не отказала, снимала се с Джо. И толкоз. Бързо го не запомнила.

На идната година Поли и Джо се срещнали отново инцидентно на церемонията по раздаването на премиите на „ БГ Радио”. И повече не се разделили. „ Явно е било писано”, усмихва се влюбената певица. Дълго време двамата поддържат връзка от разстояние. Джо живее в Холандия, само че поради работата си, която е обвързвана с командировки, пътува постоянно. „ Това, че пътува доста не ме отхвърля, в противен случай, аз също обичам доста да пътувам. В свободното си време диря разнообразни дестинации, пътешестваме с най-близките ми приятели”, показа Поли Генова. Двамата поддържат тази съвършена обич, за която пее в шлагера си „ Perfect love”. „ Перфектната обич я има на всички места към нас. Всъщност тя - любовта, постоянно е съвършена сама по себе си, тъй като това е най-божественото чувство”, уверена е чаровната изпълнителка.

Певицата доста се изненадала, когато научила, че е бременна. С приятеля й не възнамерявали да имат дете толкоз бързо, само че са говорили и желали. Веднага щом научила новината, Поли отлетяла за Холандия, с цел да му заяви персонално – очи в очи, а не по телефона или мейла. Казва, че желала да види реакцията му. това щяло да я убеди дали е нейния човек. Джо, несъмнено, издържал теста.

А на родителите си споделили много по-късно – на годишнината от сватбата им. Джо се мести в България поради Поли. Дори не коментирали различен вид, защото певицата била безапелационна, че в родината си се усеща по-добре. Дали ще има женитба, не се знае. Поли Генова не е споделяла, че възнамеряват, само че бракът не им непознат като тематика.

„ Споменавали сме концепцията за брак, само че някак си не ни се желае да бъдем задължени и подтикнати от това прелестно събитие, с цел да го направим”, споделяла е Поли още до момента в който беше бременна. Тя се старае Джо да се усеща добре в България. Той пък учи езика ти, защото желае да се схваща с приятелите й и фамилията, а Поли на драго сърце му оказва помощ. Певицата съвсем постоянно го съпровожда на командировките му. С тях към този момент пътува и синът им Даниел, който се роди през април тази година, написа Уикенд.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР