Изпълнителката на един от най-големите коледни хитове на всички времена

...
Изпълнителката на един от най-големите коледни хитове на всички времена
Коментари Харесай

Марая Кери пусна палаво коледно видео

Изпълнителката на един от най-големите коледни шлагери на всички времена Марая Кери пусна видео във Facebook, с което сподели по какъв начин се приготвя за идните празници.

На фона на „All I Want for Christmas Is You“ и облечена с униформа като на Храбрия оловен боец, само че в по-секси вид. Марая Кери извършва шлагера си дружно с цяла група „придворни“, измежду които гримьори, фризьори, джуджета, елфи и други

Хитът на Марая Кери излиза на 1 ноември 1994 година Към песента има два видеоклипа – в единия взе участие и тогавашния брачен партньор на Кери Томи Мотола, а другият е решен в черно-бяло, а Кери е облечена в жанр 60-те години.

През 2010 година тя презаписва песента, което е считана за най-продаваната модерна коледна ария. Преди време Марая записа кавър дружно с Джъстин Бийбър. През годините песента е била изпълнявана от доста разнообразни музиканти. Въпреки спорната си популярност и това, че някои хора я дефинират като досадна, тя се е потвърдила във времето като супер прилепчива и празнична.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР