Изпълнителката изстреля поредната провокация, като сложи религиозен кръст между силиконовите

...
Изпълнителката изстреля поредната провокация, като сложи религиозен кръст между силиконовите
Коментари Харесай

Камелия сложи кръст между силикона

Изпълнителката изстреля следващата провокация, като постави набожен кръст сред силиконовите си гърди. В тази полунабожна, полуеротична визия 48-годишната певица се появи на присъединяване в столична чалготека и незабавно прикова погледите към себе си.

Кръстът е голям, надалеч по-мащабен от обичайните бижута, които се носят на синджирчета, и отдалеко изпъкваше сред напращялата гръд. Още по-скандалното е, че Камелия се появи по гащи и транспарантен воал, леко прикриващ голотиите й. Фолкаджийката не се тормози от учудените погледи към себе си и спретна щуро студентско празненство, което продължи няколко часа. Но визията й за следващ път взриви спокойствието на пуританите, които деликатно наблюдават всяка нейна стъпка.

"Такива неща са провокаци и могат да се счетат като засегнатост за църквата и Христос. После да не са сюрпризирани, в случай че бъдат осъдени ", разяснява отец Гелеменов, който преди няколко месеца се възмути от Николета Лозанова поради разголена плът, обсипана с божествени знаци.

Камелия не за първи път залага на скандалните изяви. По време на концерт в отбрана на българските медици в Либия тя излезе на сцената с много нищожна рокля в цветовете на българското знаме. Обществото незабавно реагира, че това е подигравка с трибагреника. Камелия не откри тоалета си за неудобен и се появи с него и на националния празник 3 март през 2015 година. И абсурдът гръмна! Политици даже се надигнаха против нея, стигна се до закани за съд. Но към днешна дата Камелия не е наказана, свободна е и продължава да измисля подиуми, с които да скандализира българското общество.

Незабравим миг преди години бе и когато се появи на сцената на концерт по домашни чехли и халат. Така тя косвено се пошегува с колежките си, които отделят седмици наред за избор на идеалния тоалет и даже на моменти изпадат в суматоха, написа "България Днес ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР