Изпълнителката бе изписана във вторник с детето си и се

...
Изпълнителката бе изписана във вторник с детето си и се
Коментари Харесай

С мазни гьобеци и тлъста чалга Преслава поля раждането на Паола

Изпълнителката бе изписана във вторник с детето си и се прибра в дома на половинката си Павел.

Часове откакто напусна болничното заведение, певицата към този момент посрещаше посетители на празненство, проведено за здравето на първородната й рожба. Наследничката на певицата и предприемача ще носи името Паола, писа „ България Днес “.

Младите родители оставиха за няколко часа бебето, с цел да почерпят приятелите си. Те повериха грижите за дребната на майката на певицата, която ще оказва помощ в развъждането на Паола и за в бъдеще.

Купонът продължи до ранни зори, а младите родители не смъкнаха усмивките си от благополучие от самото начало. Щом певицата прекрачи прага на заведението, мазни кючеци зазвучаха и озвучиха кръчмата.

За положителното въодушевление на гостите се погрижиха артисти и музиканти. Те непрекъснато поздравяваха младите родители. Всички въртяха и сучеха гьобеци под арабските ритми, а наздравиците летяха една след друга.

Преслава сподели, че към този момент се усеща добре и съвсем не седна на стола си, а от самото начало купонясваше с гостите. Само за малко тя си взе въздух и обърна повече внимание на таткото на детето й. Метнаха и едно хоро.

Редица сътрудници пристигнаха за празника – Софи Маринова, Илиян, Джена и Борис Дали бяха измежду гостите, които изпяха по някой собствен шлагер. Софка дойде с Гринго, а Джена бе със брачна половинка си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР