Изпълнителите от група Equinox“ са специални гости в Нощни птици“

...
Изпълнителите от група Equinox“ са специални гости в Нощни птици“
Коментари Харесай

Искра Ангелова изпраща група Equinox“ за Лисабон в ефира на БНТ1

Изпълнителите от група „ Equinox “ са специфични посетители в „ Нощни птици “ този петък. Зрителите ще видят вълнуващите изненади, които водещата Искра Ангелова е подготвила за тях, ден преди да заминат за португалската столица Лисабон.

По изключение вечерното токшоу на БНТ1 тази седмица ще бъде излъчено в две елементи – от 22:00 и 23:30 часа.


За повторно предаването изпраща част от екипа си в „ Евровизия “. Владимир Михайлов, добре прочут като фронтмен на групите „ Сленг “ и „ Сафо “, повече от 5 години е част от бенда на „ Нощни птици “. Миналата година той беше беквокалист на Кристиан Костов, а тази ще излезе на сцената на „ Евровизия “, с цел да показа дружно с сътрудниците си от „ Equinox “ България на най-престижната музикална сцена в Европа.

Композиторът и продуцент Борислав Миланов, който събра Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Мануел и Трей Кембъл в своята комбинация „ Bones “, ще показа своята загадка за триумф на песенния конкурс. С негови песни България до момента реализира най-големите си триумфи – четвъртото място на Поли Генова през 2016 година и рекордната втора позиция, завоювана от Кристиан Костов предходната година. За идната музикална борба ще приказват изпълнителният продуцент на „ Евровизия “ Йоана Левиева-Сойър и режисьорът на видеото към песента - Иван Москов.

Детето знамение Джони Мануел ще опише за триумфа и неуспеха, за турнетата си с паметната пердах тайфа от края на 90-те NSYNC, когато той е едвам на 14. Миналогодишното му присъединяване в „ America got talent “ го трансформира в същинска звезда по целия свят. Георги Симеонов, прочут повече като JJ, също е тийн кумир. Публиката го вижда за първи път в състава на момчешката група „ 032 “, а през днешния ден към този момент е композитор и учител по музика.

Как един българин се оказва участник в румънското издание на „ Х фактор “ – феновете ще научат в петък вечер. Трей Кембъл ще разкрие каква е магията в „ Equinox “ и по какъв начин взаимно се допълват изпълнителите в групата, а Жана Бергендорф ще се опита да опише креативните стихии, които вълнуват душата ѝ.

Към тази компания ще се причисли и Ахинора Куманова (Нора Нова), с цел да върне описа за „ Евровизия “ до 1964 година, когато тя е представяла Германия в песенния конкурс.

Гледайте токшоуто „ Нощни птици “ в петък (27 април) от 22:00 и 23:30 часа по Българска национална телевизия 1 !
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР