Изпълнили сме всички критерии за Шенген, ядосва ме, че все

...
Изпълнили сме всички критерии за Шенген, ядосва ме, че все
Коментари Харесай

Борисов: Изпълнили сме всички критерии за Шенген, ядосва ме, че не е факт

Изпълнили сме всички критерии за Шенген, ядосва ме, че към момента не е реалност. Това сподели министър председателят Бойко Борисов от парламентарната естрада в отговор на въпрос на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която посочи, че е отправила питането преди 2 месеца и половина месеца.

" Радвам се, че доста деликатно наблюдавате къде вървя и какво приказвам. Въпросните думи за които ме питате. Мога да ви дава отговор с едно изречение. Всичко, което е било належащо за Шенген, е направено и всички инститиуции в Европа са споделили, че България би трябвало да бъде в Шенген ", уточни Борисов.

Той посочи, че това е заслуга на доста български държавни управления.

" Ние сме изпълнили всички критерии, вие в този момент се хващате за някакви думи ", добави министър председателят.

Той поздрави водача на Българска социалистическа партия за представянето на партията на локалните избори, само че разяснява, че не приема нейната оценка, защото се интересува повече от тази на хората.

Министър-председателят отговори и на обвиняванията на Корнелия Нинова, че Себастиан Курц е пътувал в икономична класа, а министър председателят с държавния аероплан.

" Себастиен Курц сега не е никакъв, той не е канцлер на Австрия. Канцлерът на Германия беше с държавен аероплан, министър председателят на Гърция беше с държавен аероплан, а за жалост ние щяхме да се пребием с този " Фалкон ". Но дано припомня, че този тогава непотребен аероплан на страната от 100 млн, а бяха докарани и два, а ние с тъга върнахме единия, а тъй като ми задават и въпроса с какво върви президента Радев до Китай? Всички страни в Европа го вършат. То пести време, пътуват делегации, прави се работа. Да ви покажа какъв брой сте дребнава. Моите хора могат да излязат и да създадат декларация и за заменките по ваше време ", уточни още Борисов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР