Изпълнения на две от най-актуалните български музикални звезди - победителят

...
Изпълнения на две от най-актуалните български музикални звезди - победителят
Коментари Харесай

Музикално шоу и заря за шампионското парти и юбилея на Лудогорец

Изпълнения на две от най-актуалните български музикални звезди - спечелилият в най-популярното шоу в родния ефир " Като две капки вода " Фики и чаровната певица Нели Петкова, са част от изненадите за почитателите на Лудогорец по време на шампионското празненство и честванията на 75-годишния празник на клуба, които ще се проведат незабавно след мача с Левски на " Хювефарма Арена " идната сряда (8 юли).
 Лудогорец приготвя празник и шампионско празненство Футболистите на деветкратния първенец ще върнат почитателите в предишното, като против " сините " ще играят с ретро екипи по сходство на тези, които техните прародители са носили при основаването на клуба през 1945 година. Танцови и певчески осъществявания на деца-таланти от центъра за работа с деца и школа " Надежда " 4019 в Разград допълват програмата на празненството, чиято кулминационна точка ще бъде връчването на златните медали и деветата шампионска купа на Лудогорец.
 Лудогорец излиза с тези ретро фланелки против Левски Феновете още веднъж ще имат страхотната опция да допрян скъпия трофей по време на тура, който футболистите ще създадат пред трибуните на " Хювефарма Арена " незабавно след награждаването. Грандиозна заря ще озари небето над Разград по време на празненството. efbet Лига 29 кръг, събота 4 юли  ЦСКА-София 21:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР