Изпълнението на собствените приходи на община Добрич е 102,44% към

...
Изпълнението на собствените приходи на община Добрич е 102,44% към
Коментари Харесай

Над 102% са преизпълнените приходи на община Добрич

Изпълнението на личните доходи на община Добрич е 102,44% все още, което е 21,797 млн. лева Това заяви на седмичната оперативка зам.-кметът по финансовите въпроси Елка Димова, съобщи кореспондентът на .
С максимален дял в сумата са данъчните доходи – 7,7 млн. лева са постъпили в общинската хазна от налози. Събраната сума от такса боклук доближава 5,2 млн. лева като осъществяването по това перо е 96% и има предпоставки да бъде изпълнен проектът до края на годината, са упованията на Димова.
От неданъчни доходи са събрани 3 млн. лева, а проектът е надвишаващ с 16 на 100. Тук максимален дял имат разпоредителните покупко-продажби с парцели. Димова посочи, че не се вършат безпринципни продажби за пълнене на хазната. Сделките са със земи и общината ги е продала на вложители. На единия имот към този момент е издигнат цех, а на другия се построява огромен жилищен комплекс. Местната власт в Добрич и отсега нататък ще предлага имоти на вложители. Димова е уверена, че това е методът тези парцели да носят доходи и в предстоящ интервал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР