Изпълнението на Шакира и Дженифър Лопес по време на полувремето

...
Изпълнението на Шакира и Дженифър Лопес по време на полувремето
Коментари Харесай

Джей Ло и Шакира вбесиха американците

Изпълнението на Шакира и Дженифър Лопес по време на полувремето на Супербоул 2020 година беше едно от най-зрелищните събития, които сме виждали през последните години. Двете латино диви несъмнено съумяха да нагорещят ситуацията, а след това за шоуто им се приказва седмици наред.
 Дженифър Лопес, Шакира и какъв брой са хонорарите им за Супербоул 2020
Колко взеха Шакира и Джей Ло за Супербоул 2020

Шокиращи данни

Оказва се обаче, че не всички са удовлетворени от програмата, която извършиха. А с изключение на нападките онлайн към двете певици, са били подадени и редица тъжби.

Федералната комисия за известията на Съединени американски щати (FCC) е получила цели 1312 тъжби от фенове, които имат какво да кажат за шоуто на полувремето на поп кралиците Шакира и Дженифър Лопес.
 Снимка 469007

Според тях девойките, които танцуваха на стълб, бели денс и неведнъж вършиха тъуркване по време на осъществяването си, в действителност са изпратили многократни полови послания.

Някои от недоволствата, изпратени до CNN от чиновници на FCC, идват от родители, които считат, че децата им са били изложени на " порно шоу ". Други възрастни считат, че предаването предизвиква секс трафик.
 Снимка 469008

Повечето от хората, изпратили тъжби, се оплакаха, че преди шоуто не са били направени предизвестия за възрастови ограничавания, с цел да се знае какво да чакат феновете, както и да не гледат децата несъответствуващото наличие. Много от " пострадалите " настояват, че шоуто на Шакира и Джей Ло е било по-малко музикален акт, в сравнение с " показване на стрийптийзьорка в стрийптийз клуб ".
 Дженифър Лопес, Шакира, осъществяването им на Супербоул и кой ги упрекна в порнография
В какво упрекнаха Джей Ло и Шакира

И незакъснелият отговор
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР