Изпълнението на програмата на Россотрудничество Ново поколение е в разгара

...
Изпълнението на програмата на Россотрудничество Ново поколение е в разгара
Коментари Харесай

Български младежи вземат участие в програмата за сътрудничество "Ново поколение"

Изпълнението на програмата на Россотрудничество " Ново потомство " е в разгара си. Талантливи и дейни младежи от разнообразни страни имат опция да видят Русия, да вземат участие в най-големите интернационалните юношески конгреси по най-различни тематики, само че най-важното е, че имат опция да заявят себе си, Българските момчета и девойки вземат участие интензивно в програмата. От 25 юли 2019 година 12 души от България към този момент се завърнаха от Русия, а двама вземат участие сега в един от форумите.

Младият, само че влиятелен български публицист, репортерът на " 24 часа " Стоян Илков взе участие във форума на „ Спутник PRO Mir 2019 ". Стоян пътува доста по света, само че Москва му направи мощно усещане. Във всяка обстановка журналистът остава публицист, тъй че Стоян, с изключение на директното си присъединяване във форума, който включваше срещи и лекции в ИА Русия Днес, отдел " Информация и преса " на Министерството на външните работи на Русия и Россотрудничеството, обикаляше Москва и правеше стотици фотоси на столицата на Русия



Да попаднат на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург - солидно интернационално събитие, желаеха мнозина, само че Симона Рандева, млад бизнесмен от София, стана водач в националната селекция. Симона осъществя новаторски енергиен план. Икономическият конгрес в Санкт Петербург й оказа помощ да откри нови контакти. Според нея, форумът има доста забавни тематики за полемика, и най-важното - следващи полемики.



Делегация от шестима души посети Ливадийския форум-2019 в Крим от България: Галин Дюрев от Българската социалистическа партия, Каролина Динева от Общественото съдружие „ Асоциация за интернационално обществено развиване - АМОР ", Димитър Петров и Габриела Райкова от партията „ Алтернатива на българското Възраждане - АБВ " " и двама русисти, Миглена Димитрова и Кристиян Иванов от Варненския университет. Момчетата бяха възхитени от програмата на фестивала, от хората, с които се срещнаха, и от неповторимия Крим.



Габриела Райкова, Галин Дурев и Миглена Димитрова имаха достойнството да приказват на форума със своите отчети.

Едновременно с " огромния " конгрес, в Крим работеше и учебно заведение за деца на " Росатом ", в което взеха присъединяване две деца от България - София Видинска и Христина Пейчева.

Двама млади членове на Народното събрание Явор Божанков и Имрен Мехмедова бяха учестници в Международния парламентарен конгрес. А тъкмо в този миг в Москва има учебно заведение за публицисти " Русия оттатък заглавията ", в което вземат участие Радослава Мичева и Ивелин Николов, млади публицисти от софийския ефирен канал Алфа-ТВ.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР