Изпълнението на операциите срещу Сергей Скрипал и Емилиян Гебрев са

...
Изпълнението на операциите срещу Сергей Скрипал и Емилиян Гебрев са
Коментари Харесай

Тодор Бояджиев: Случаите Скрипал и Гебрев са на ниско професионално ниво

Изпълнението на интервенциите против Сергей Скрипал и Емилиян Гебрев са изпълнени на ниско професионално равнище и надали са работа на разследващи служби. Това разяснява о.з. военачалник Тодор Бояджиев в Сутрешния блок на Българска национална телевизия.

Ген. Бояджиев счита, че отравянето на някогашния двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му Юлия предходната година във Англия, е евентуално акт на персонално възмездие. То е било осъществено от " заслепени от отплата " разкрити от него британци, работещи за съветските служби.

Ген. Тодор Бояджиев, някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Не може разузнаване да направи такова нещо. Не може Путин, офицер от Комитет за Държавна сигурност (на СССР), с дълга процедура като шпионин, да оторизира такова нещо.
Бившият шпионин назова " смешна история " подозренията, че българският предприемач Емилиян Гебрев е бил токсичен с вещество, сходно на потребления против Скрипал газ " новичок ".
Ген. Тодор Бояджиев, някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Ако " новичок " е употребен на 24 април 2015 година и не е дал търсения резултат, кое разузнаване 4 година по-късно ще тръгне да употребява нещо, което се е потвърдило като неефективно. Това е водевилна история.
Според Бояджиев приключването на информация по случая е станало от английските или българските служби, които са работели по версията за отравяне. След това тя е поета от политиците, с цел да се отклони вниманието от Брекзит.

Не Путин и разузнаванията, а партиите ще имат интерес да манипулират изборите, счита Бояджиев.

Според някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи и шпионин, България не е забавна за съветския президент и служби, защото не може да повлиява решенията на Европейски Съюз. Партиите обаче са заинтригувани да завоюват вота и могат да се опитат да го манипулират.
Ген. Тодор Бояджиев, някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Не Путин и разузнаванията, а партийните структури, които имат положителни ИТ експерти, ще имат задачата да оказват помощ да завоюва тяхната партия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР