Изпълнението на газопровода “ на фона на действията на САЩ

...
Изпълнението на газопровода “ на фона на действията на САЩ
Коментари Харесай

Лавров: Реализирането на Северен поток 2 е въпрос на чест за Германия

Изпълнението на газопровода „ “ на фона на дейностите на Съединени американски щати в този момент е въпрос на чест за. Това мнение изрази на конференция съветският външен министър, заяви ТАСС, представена от БГНЕС.
" Мисля, че е време да се успокоим по тази тематика. Виждаме по какъв начин Съединени американски щати всекидневно се пробват обществено да унижават Европейския съюз, изключително Германия, по какъв начин Съединени американски щати посредством своите публични представители изискват от Германия да осъзнае своето благополучие и нуждата от подсилване на енергийната си сигурност, което за Съединени американски щати значи да се откажат от „ Северен поток 2 “ и да преминат към доста по-скъп американски полутечен природен газ. Вярвам, това е моето персонално мнение, този въпрос в този момент е въпрос на чест за Федерална Република Германия, чест във всеки смисъл, във всичките й измерения ", той сподели.
 Лавров: Съединени американски щати вършат всичко допустимо, с цел да спрат Северен поток 2 и Турски поток Лавров: Съединени американски щати вършат всичко допустимо, с цел да спрат " Северен поток 2 " и " Турски поток "
В Конгреса на Съединени американски щати вършат всичко допустимо, с цел да спрат " Северен поток 2 " и " Турски поток ", само че няма да им се получи. Това съобщи министъръ...
На 4 юни републиканци внесоха в Сената на Конгреса на Съединени американски щати законопроект за разширение на глобите върху газопровода " Северен поток 2 ". Както отбелязва пресслужбата на един от основателите на самодейността, документът " обяснява и уголемява глобите в границите на закона за обезпечаване на енергийната сигурност в Европа " и е ориентиран към попречване на завършването на газопровода. В Германия проектите за разширение на глобите против плана бяха остро подложени на критика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР