Изпълнение на българския химн в метрото в София предизвика противоречиви

...
Изпълнение на българския химн в метрото в София предизвика противоречиви
Коментари Харесай

Млади българи сториха нещо уникално в метрото, типично по нашенски обаче ги оплюха адски грозно

Изпълнение на българския химн в метрото в София провокира спорни реакции в обществените мрежи. От видео, оповестено в групата „ Забелязано с София “ във Фейсбук, се вижда група младежи, които с усмивка пеят химна.

Кадрите бяха споделени стотици пъти, а мнозина приветстваха родолюбивото осъществяване на младежите. Трогателно и благо бяха единствено част от мненията на хората, които адмирираха осъществяването. „ Това е постът на 2018! Най-хубавото нещо, което съм виждал, качено в тази група от много време! Похвален акт на чисто родолюбие и респект към родината! Дай Боже повече такива младежи “, написа един от коментиращите.

„ Селянчета пияни “ и „ Цирк “ са част от отрицателните мнения. Повод за огромна част от недоволството е това, че младежите пеят усмихнати, което наподобява несериозно, показват мнозина. „ Аз намирам клипа за извънредно некадърен, сниман за внимание, лайкове и нецензурност.

Ето и малко елементи. Първо, химнът е публична мелодия за цяла една нация и не се извършва след работен ден, от клатейки се като пияни в метрото човеци. Второ, от кое място накъде някой подхваща химна до момента в който се вози подземен, аз не си го изяснявам “, написа един от коментиращите. „ Заминаваща си нация се пробва да покаже дух “, бе различен от мненията.

Източник: " Дарик "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР