Изпълнен във формат 18:9, моделът дава по-широка гледка при игри

...
Изпълнен във формат 18:9, моделът дава по-широка гледка при игри
Коментари Харесай

Huawei Honor 7X – модерен и достъпен смартфон, с голям екран

Изпълнен във формат 18:9, моделът дава по-широка панорама при игри и повече отвесна повърхност при сърфиране в уеб и обществени мрежи

Huawei Honor X е стилно устройство с алуминиев корпус и огромен екран с FHD+ резолюция

Едва ли има различен сегмент от пазара на потребителска електроника с толкоз огромно многообразие от модели и цени като този на смарт телефоните. От това извличат изгода, несъмнено, потребителите, тъй като могат да се снабдят с отлични устройства на налична цена, а като в уравнението се добави и водещ бранд, щастието може да е цялостно.

С съвременни характерности, бляскав дизайн и удобен екран се отличава Huawei Honor 7X , в допълнение към наличната за множеството купувачи цена – единствено $157,69 (с код за отстъпка YY0321) в световния онлайн магазина Tomtop . Моделът интегрира огромен 5,93-инчов екран в лъскаво, плътно тяло. Неговият размер и извита рамка го вършат подобаващ за всяка длан.

Huawei Honor X прави отлични фотоси с двойната съществена камера и автопортрети със селфи камерата

Изпълнен в съответствие 18:9, дисплеят на Honor 7X с резолюция FHD+ 2160х1080 пиксела дава повече по-широка панорама за игри и видео и повече отвесно пространство за обществени мрежи и други приложения, спрямо формата 16:9. Извитото 2.5D защитно стъкло се слива незабележимо с алуминиевото шаси. Истинско наслаждение е да държите смарт телефона с типичен железен дизайн и съвършено заоблени ръбове.

Honor X е оборудван с двойна съществена камера 16MP+2MP, която улавя вълнуващите моменти в фотоси и фрагменти с висока резолюция, с бърз автофокус и портретен режим за професионални фотоси. С този смарт телефон ще вършиме и чудесни селфита с предната 8MP камера, с помощта на функционалността за резултати и жестовото ръководство.

Задната камера на Huawei Honor X има резолюция 16MP + 2MP и бърз автофокус

Смартфонът на Huawei е бързо устройство, задвижвано от осемядрен 16-нм процесор Kirin 625, допълнен от 4GB оперативна памет и 64GB непрекъсната флаш памет в общоприетата настройка. Моделът се доставя с потребителски интерфейс EMUI 5.1, основан на операционна система Android 7.0, отключен за работа във всички публикувани мобилни мрежи – 4G, 3G и 2G.

С едно зареждане на батерията с потенциал 3340 мАч, Honor X устоя повече от през целия ден интензивно потребление, като за това способства и технологията за икономисване на сила, вградена в чипсета Kirin 659. В допълнение, режимът Ultra Power Saving може да удължи още повече времето за самостоятелна работа на устройството, поддържайки потребителя обвързван.

Huawei Honor X е разполагаем за поръчки в няколко цветови разновидността

Моделът разполага с два слота за сим карти, единият от които може да се употребява и за microSD карти памет с потенциал до 256GB. Устройството има размери 156,5×75,3×7,6 мм и тежи 165 грама. Достъпно е в няколко цвята, включително наследник, златен и черен.

Можете да си поръчате Huawei Honor 7X сега на цена от $157,69 в онлайн магазина Tomtop, която е годна при въвеждане на ваучър YY0321 (за отстъпка от над $8,30). Доставката на устройството е безвъзмездна. В комплекта са включени още захранващ адаптер, кабел, транспарантен силиконов калъф, игла за сим картата и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР