Изпълкомът на БФС ще се събере през последната седмица на

...
Изпълкомът на БФС ще се събере през последната седмица на
Коментари Харесай

Изпълком на БФС в последната седмица на ноември

Изпълкомът на БФС ще се събере през последната седмица на ноември, написа " 24 часа ". Основната цел на заседаващите ще бъде да се назначи съответната дата за изключителния конгрес на централата.

Според адвокати няма спънка за това, откакто Михаил Касабов е вписан като краткотрайно ръководещ, а жалбата на Йордан Лечков против това не стопира работата на организацията.

Вариантите са 4 април, 5 май и даже 5 юни, като последната дата е след приключването на шампионата. Като причина за забавянето ще бъде изтъкнато прелицензирането на БФС и клубовете, като крайният период за подаване на документи е 18 януари. Всички кандидатури за президент би трябвало да бъдат импортирани в деловодството на БФС 15 дни преди датата на конгреса и оповестени не по-малко от 10 дни преди него, безапелационен е член 39 от устава на организацията.
В момента вървят съществени совалки за възможни претенденти, като се спрягат над 10 имена, някои от които изрично отхвърлят, а други се показват взаимно като Лъчезар Танев и Веселин Балевски. Очаква се на съвещанието дефинитивно да бъде махнат и шефът на съдийската комисия Йордан Сталев, който е с краткотрайно спрени права от предното съвещание.

Доста изненадващо Илонка Джалева си е трансформирала мнението и е изтеглила молбата си за овакантяване като управител на Съдийската комисия, която подаде в деня, в който Сталев бе отхвърлен краткотрайно. Сега не е ясно за какво си е трансформирала мнението и желае да се върне назад в БФС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР