Изпадналият във финансово затруднение Левски се принуди да призове феновете

...
Изпадналият във финансово затруднение Левски се принуди да призове феновете
Коментари Харесай

"Левски" призова феновете да помагат с абонаментни карти

Изпадналият във финансово усложнение " Левски " се принуди да призове почитателите да закупуват абонаментни карти и по този начин да оказват помощ на клуба. " Левскари, обичаният клуб има потребност от вас! От всеки един глас, всеки един зов, всяко едно " синьо "  сърце. Да застанем един до друг, с цел да се борим дружно за всеки сантиметър по пътя към триумфа! Нека бъдем единни в името на " Левски " и достигнем 2020 карти за пролет " 2020 ", се споделя в послание от клуба. В него се показва, че започва акцията " ПРОЛЕТ 2020! ВСИЧКИ ЗА " ЛЕВСКИ ". Цените на другите карти варират от 23 до 133 лева, според от различните браншове и възрастта на почитателите. Ще има и новооткрит бранш 7777 (б.ред. - асоциация онлайн казиното на генералния спонсор на " Левски " - " Национална лотария " ), който ще е на едно от най-централните места на бранш А на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ". За него цените ще са от 75 до 150 лева

Както е известно, в понеделник изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев призна, че клубът разполага с към 200 000 лева, които биха стигнали единствено до края на февруари и прикани почитателите да оказват помощ като купуват карти и билети за мачовете.

От Националния клуб на последователите (НКП) на " Левски " от своя страна също реагираха на апела от клуба и обявиха, че всички средства, които са събирани за хореография в идното дерби против " ЦСКА-София " в събота, ще бъдат преведени за погасяване на отговорностите на " Левски " към Национална агенция за приходите. " Левскари, клубът ни е изправен до стената. Не за първи пъти в историята. И както историята потвърждава, ние в никакъв случай не сме го оставяли самичък!!! В събота хореография няма да има! Всички събрани средства ще бъдат дарени на клуба, с цел да може да се посрещне извънредно нужното заплащане на 143 000 лв. по съглашението с Национална агенция за приходите! Напомняме, че в случай че пропуснем и едно заплащане, то съглашението отпада и всичките отговорности стават мигновено изискуеми! ", се споделя в послание от НКП. В него се добавя, че и по време на мача ще се събират в специфични урни средства в интерес на клуба.

 

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР