Изпадналият в затруднение президент и главен изпълнителен директор на NPR

...
Изпадналият в затруднение президент и главен изпълнителен директор на NPR
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на NPR избягва въпроса дали трябва да даде приоритет на „разнообразието на гледната точка“ в редакцията след напускането на редактора

Изпадналият в усложнение президент и основен изпълнителен шеф на NPR Катрин Махер заобиколи въпроса дали би трябвало да даде приоритет на „ разнообразието на гледната точка “ в редакцията след оставката на деец редактор, който сигнализира за демократичното групово мислене на организацията.

По време на диалог в сряда във Фондацията Карнеги за интернационален мир, Махер беше запитан за „ разнообразието на гледните точки “, тематика, която старшият бизнес редактор на NPR Ури Берлинър прегледа предходната седмица в своето есе като бомба в The The Free Press, което докара до отстраняването му и напускането му след обявените „ разтърсвания “, избухнали измежду сътрудниците.

„ Този ​​вид многообразие нещо ли е, което проследявате или би трябвало да проследявате вътрешно, или по какъв начин се справяте с това дали тези неща в действителност се случват или не? “ Старши помощник на Карнеги Джон Бейтман, който модерира събитието „ Дезинформация, публицистика и технологии “, попита.

„ Мисля,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР