Изпадналият в немилост капитан на ЦСКА-София Николай Бодуров опроверга твърдението

...
Изпадналият в немилост капитан на ЦСКА-София Николай Бодуров опроверга твърдението
Коментари Харесай

Бодуров осмя човека оркестър в "ЦСКА-София"

Изпадналият в недружелюбност капитан на " ЦСКА-София " Николай Бодуров опроверга изказванието на основния управител Стойчо Стоилов, че е изваден от тима, защото е диктувал състава на към този момент някогашния треньор Люпко Петрович. Нещо повече, централният бранител осмя шефа си поради опитите му да съвместява голям брой управителни функционалности.

В обстойно послание към почитателите във " Facebook " Бодуров напомни думите на Петрович, че е бил отхвърлен от отбора поради спорове със съотборници - нещо, което самият той отхвърля. " Вчера обаче излиза и друга версия за отстраняването ми от основния скаут-спортен директор-изпълнителен директор-старши треньор-доктор, или като човек, който схваща от всичко - Стойчо Стоилов, че аз съм съветвал Люпко Петрович за състава! Разбирам, че господин Стоилов желае да отклони вниманието и гнева на хората от себе си, като го насочи към други хора (както го е правил доста пъти през годините), само че хората схващат защо става въпрос ", написа националът в обществената мрежа.

Бодуров споделя, че в действителност обтегнатите връзки с управлението се дължат на отхвърли му да изясни пред притежателя Гриша Ганчев своите персонални аргументи да се прибира постоянно до родния Благоевград. Конкретният диалог се състоял преди мачовете против " Зоря " (Укр) от квалификациите за Лига Европа, когато точно бранителят беше изваден за първи път от групата и повече по този начин и не се появи в нея.

" Личната ми работа беше, че в сряда сутринта се изнасяха 40 дни от гибелта на бащата на жена ми, умря, до момента в който бях на лагер в Австрия, дано почива в мир индивидът. След като господин Ганчев отново ме попита каква ми е работата и да я споделя, отговорих, че ми е неловко пред всички да споделям персоналните си проблеми. Така завърши диалогът и господин Ганчев си потегли очевидно раздразнителен от отговорите ми ", описа Бодуров.

Същевременно спортният шеф на " ЦСКА-София " Кристиано Джарета разгласи, че най-новият треньор на отбора е сърбинът Милош Крушчич. Досега той изпълняваше ролята на анализатор в екипа на Петрович и предходния наставник/пом. треньор Добромир Митов. 43-годишният Крушчич няма съвсем никакъв опит, като единствените два отбора, които е управлявал в кариерата си, са сръбските " Металац " (2017-2018) и " Земун " (2018).

В България Крушчич е работил като помощник на Люпко Петрович в " Литекс " през есента на 2015 година, преди клубът да бъде изхвърлен в Б група и половин година по-късно да бъде преименуван на " ЦСКА-София ". Дебютът му отпред на " алените " ще бъде на 19 октомври в гостуването против " Локомотив " (Пд) от 13-ия кръг в Ефбет лига.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР