Изпадналият в битка републиканец Джордж Сантос обяви в четвъртък, че

...
Изпадналият в битка републиканец Джордж Сантос обяви в четвъртък, че
Коментари Харесай

Джордж Сантос казва, че няма да се кандидатира за преизбиране след язвителен доклад за етиката

Изпадналият в борба републиканец Джордж Сантос разгласи в четвъртък, че няма да се кандидатира за преизбиране през 2024 година, мигове откакто Комисията по нравственос на Камарата на представителите разгласява яростен отчет, че откри " основни доказателства " за непозволени дейности.

Съобщението на новия конгресмен от Ню Йорк е поврат на по-ранното гледище на Сантос, че ще се кандидатира за преизбиране, даже в случай че бъде изключен от Конгреса.

„ Ще остана хладнокръвен в битката за правата си и за отбрана на името си пред лицето на компликациите “, сподели Сантос в просторно изказване за „ X “. „ Отново съм преклонен и ми припомня, че съм човек и имам дефекти, само че няма да заставам безучастно, до момента в който ме убиват с камъни тези, които самите имат дефекти. Ще продължа с задачата си да послужвам на гласоподавателите си, до момента в който не ми бъде разрешено. Аз обаче НЯМА да се кандидатирам за преизбиране за втори мандат през 2024 година, защото фамилията ми заслужава освен това от това да бъде под прицела на пресата от самото начало. “

разгласи публикуването на своите констатации, че нейната проверяваща подкомисия „ единомислещо стигна до заключението, че има основни доказателства ", че Сантос умишлено е карал предизборния си комитет да подава непълни или подправени отчети, взел участие е в лъжливо държание и е употребявал средства за акцията за персонална приложимост, наред с други изказвания. В 11:01 сутринта Сантос разгласи, че няма да се кандидатира за преизбиране.

Адвокатът на Сантос, Джоузеф Мъри, разкритикува отчета на комисията в изказване за CBS News.

„ Това беше непоносим шлагер, който в действителност демонстрира какъв брой ниско е паднало нашето федерално държавно управление и по какъв начин ние, хората, обезверено се нуждаем от конституционна спогодба по член V “, сподели той. „ Всички те би трябвало да се срамят от себе си. “

Сантос също е изправен пред федерални обвинявания в скрит план, подправени изказвания, електронни измами, подправяне на записи, утежняваща кражба на идентичност и машинация с кредитни карти. Той не се признава за отговорен по всички обвинявания и продължава да твърди, че е почтен.

Сантос съставлява елементи от Куинс и Лонг Айлънд.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР