Изпадналият до трети избор в Лудогорец аржентински вратар Хорхе Броун

...
Изпадналият до трети избор в Лудогорец аржентински вратар Хорхе Броун
Коментари Харесай

Третият вратар на Лудогорец се врече във вярност на клуба

Изпадналият до трети избор в Лудогорец аржентински вратар Хорхе Броун разсея информациите, че може да напусне през лятото. Той разгласи, че счита да извърши контракта си, който е за още един сезон, нищо че Пламен Илиев и Ренан дос Сантос са пред него в сметките на треньорския щаб.

"Имам контракт за още една година и се усещам удобно в клуба. Знам единствено, че на 10 юни стартирам подготовка с Лудогорец и нямаме доста време за размотаване, тъй като още при започване на юли играем в Шампионската лига. "

"Мислите ми са напълно ориентирани към това. Независимо, че в спорта в никакъв случай не знаеш какво ще се случи в утрешния ден. Логично е, че в случай че пристигна нещо забавно като оферта, ще го проучвам. Но за момента съм във популярен клуб и се пробвам да се любувам на всеки ден в него ", показа Броун.

Аржентинецът, който неотдавна навърши 33 години, пристигна с огромни упования в Разград, само че последователно показва все по-колебливи изяви, с цел да бъде преместен първо от Ренан, а след това и от Илиев. Въпреки това очевидно се надява да се пребори за мястото си още веднъж.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР