Изпадналата евродепутатка Елена Йончева направи ново попълнение в екипа си

...
Изпадналата евродепутатка Елена Йончева направи ново попълнение в екипа си
Коментари Харесай

Първо в BNews! Червената хиена Елена Йончева назначи Иван Гарелов в ЕП!

Изпадналата евродепутатка Елена Йончева направи ново попълнение в екипа си в Европейския парламент. Това обаче не е някой младеж, а застаряващият й някогашен ефирен сътрудник Иван Гарелов, с който прибраха взаимно хиляди левове от банкера-баглец Цветан Василев.

Днес двамата са намерили ново хранилка. Обвинената за пране на пари “боркиня против корупцията” очевидно е решила, че няма да дава път на млади и образовани хора да се допрян до работата на европейските институции и да натрупат опит, а ще върти мръсни схеми със остарели и доверени приятели, само че този път на европейско равнище.

Справка в уеб страницата на институцията демонстрира, че името на Гарелов е посочено в рубрика “доставчик на услуги”. Не излиза наяве какви са услугите и против какво възнаграждение се правят от пенсионирания към този момент публицист.



Доверени източници разкриха пред медията ни, че новината е вбесила огромна част от хората на “Позитано” 20. Как е допустимо при съществуването на толкоз млади и образовани хора, Йончева да назначи човек като Гарелов, което време от дълго време отмина, се коментирало в алената централа.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР